Ons kantoor

Wij helpen u met administratieve en fiscale vraagstukken, zodat u zich als ondernemer kunt richten op uw vakgebied. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de rechtsvorm niet uitmaakt.

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring is Het Nijenhuis een betrouwbare partner. Onze diensten bieden wij op maat aan, zodat u zelf kunt bepalen wat u zelf wilt doen en wat u liever door een deskundige wilt laten uitvoeren. Wij zijn laagdrempelig, transparant, maken duidelijke afspraken en beschikken over een netwerk van zeer tevreden klanten. De klant staat bij ons centraal.

Persoonlijk en betrokken

Op kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat u zich snel op uw gemak voelt. Wij streven naar duurzame klantrelaties. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie.

Om u goed te kunnen adviseren, willen we meer weten dan uw cijfers alleen. Wat zijn uw ambities? Waar liggen de uitdagingen in uw bedrijf? Wat speelt er in uw persoonlijke levenssfeer? Wij kennen onze klanten en hun bedrijven. Wij denken proactief mee. Kijken vooruit. Helpen richting te kiezen. Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast, voor nieuwe inzichten, voor informatie, waar u als ondernemer wat mee kan.

U wilt eens kennismaken? Op ons kantoor bent u altijd welkom. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe. Een afspraak is zo gemaakt. Ook buiten kantooruren als u dat beter uitkomt.

Passie en vakmanschap

Ons kantoor is ervaren en vakkundig. Wij streven naar het beste resultaat voor u als klant. Dat geeft ons energie. Daar zijn wij trots op. Wij volgen alle veranderingen voor u op de voet. Waar nodig informeren we u tijdig, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief. Voor ieder vraagstuk, de juiste professional bij de hand! Wij onderhouden hiertoe een hecht relatienetwerk van financieel adviseurs, (arbeids-)juristen en pensioen-deskundigen. De combinatie van ervaring, passie voor het vak en expertise maken dat u en uw onderneming bij Het Nijenhuis in goede handen zijn. Het Nijenhuis is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB)

Echt Twents

Wij zijn een regionaal kantoor, met een echt Twents karakter. Dat vindt u terug in onze nuchtere en praktische aanpak. Dat merkt u als wij rond de tafel zitten en meedenken over het reilen en zeilen van uw onderneming. Dat ervaart u als wij afspraken maken. U ziet dat ook wanneer u ons kantoor bezoekt op erve Het Nijenhuis, een prachtige en historierijke locatie in het buitengebied van Buurse.