Financieel

Financiële administratie

Een goede financiele administratie is de basis voor een succesvolle onderneming. Een goede administratie geeft u overzicht en een beter inzicht in de prestaties van uw onderneming zodat u hierop kunt sturen. De administratie vormt ook de basis van uw belastingaangiften. Als u uw administratie niet op orde heeft, dan doet u zichzelf tekort!

Het Nijenhuis kan u helpen door uw financiële administratie op orde te maken en te houden.

Of u nou de gehele administratie wilt uitbesteden of gedeeltelijk. U bepaalt wat u wilt uitbesteden.

De administratie kan in een online omgeving worden gevoerd. Dit doen wij met Exact Online of een ander online boekhoudpakket van uw keuze. Uiteraard is dit geen must. Ook offline kunnen wij u ondersteunen.

Loonadministratie

Onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van de loonadministratie? Besteed dit dan uit! Zo weet u niet alleen zeker dat de loonadministratie op een correcte en nauwkeurige manier wordt verwerkt, maar heeft u zelf meer tijd over voor andere werkzaamheden. De salarissen van uw medewerkers zijn bij ons in goede handen.

Het Nijenhuis verzorgt voor u niet alleen de loon- en salarisadministratie, maar ook alles wat daarbij hoort. Of het nu gaat om proformaberekeningen, loonkostenberekeningen, aangifte loonheffingen of arbeidsovereenkomsten. Wij zorgen ervoor dat uw aangiften correct en op tijd ingediend zijn bij de Belastingdienst.