Fiscalist in Haaksbergen

Fiscalist in Haaksbergen

Het Nijenhuis – administratie en advies is een fiscalistenkantoor uit Haaksbergen en helpt u met administratieve en fiscale vraagstukken, zodat u zich als ondernemer kunt richten op uw vakgebied. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de rechtsvorm niet uitmaakt.

Ons fiscalistenkantoor zijn gevestigd in het dorp Buurse – Haaksbergen. Wij helpen u met administratieve en fiscale vraagstukken, zodat u zich als ondernemer kunt richten op uw vakgebied. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de rechtsvorm niet uitmaakt.

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring is Het Nijenhuis een betrouwbare partner. Onze diensten bieden wij op maat aan, zodat u zelf kunt bepalen wat u zelf wilt doen en wat u liever door een deskundige wilt laten uitvoeren. Wij zijn laagdrempelig, transparant, maken duidelijke afspraken en beschikken over een netwerk van zeer tevreden klanten. De klant staat bij ons centraal.

Persoonlijk en betrokken

Op ons fiscalistenkantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat u zich snel op uw gemak voelt.

Lees meer

Passie en vakmanschap

Ons fiscalistenkantoor is ervaren en vakkundig. Wij streven naar het beste resultaat voor u als klant.

Lees meer

Echt Twents

Wij zijn een regionaal fiscalistenkantoor, met een echt Twents karakter. Dat vindt u terug in onze nuchtere en praktische aanpak.

Lees meer

Neem contact met ons op